2021-07-26 16:18:21• hírek • közlemény

A Young City Weekend révén igazi fesztiválhangulatban volt részük a fiataloknak

Több mint egy év korlátozásokkal teli időszak  után került megrendezésre az első olyan esemény, amelyen a fiataloknak lehetőségük nyílt megtapasztalni az electro & dance fesztiválok élményét, mindezt nem máshol, mint itthon, Szatmáron.

A rendezvény szervezői, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a “G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ és az Aushopping bevásárlóközpont közös célja, hogy a lehető legtöbb minőségi rendezvényt kínálják a fiatalok számára. 


Pénteken, július 23-án, az UFO Parkban teremtettünk különleges hangulatot a gördeszkások számára, majd szombaton és vasárnap a Young City Weekend helyszínt váltott, és az Aushopping parkolójába költözött.



A fiatalok különböző zenei stílusok, mint például a dubstep, drum & bass vagy az electro, ritmusát élvezhették, masd  a line-upban jóval nagyobb fesztiválok fellépői szerepeltek: Argatu’ & Moș Martin, DJ Shiver, Dodo, Sauce, de a fellépők sorát szatmári zenészek, Pumi, Yoshuu, Shtoots, Luke és Shorty egészítették ki. 


A COVID-19 járvány terjedésének megfékezése érdekében, a belépés csak és kizárólag vagy oltási igazolással vagy PCR teszttel vagy pedig gyorsteszttel volt lehetséges. A helyi rendezvények között elsőként,  az érdeklődőknek lehetőségük volt a helyszínen ingyenes gyorstesztet végeztetni, a Korall Klinika támogatásával.  A szervezők hatékonyan tudtak együtt dolgozni a helyi hatóságokkal: a a Prefektusi Hivatallal, a Közegészségügyi Hivatallal, a Szatmárnémeti Csendőrséggel illetve az összes illetékes intézménnyel. 



A rendezvény szervezői, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a “G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ és az Aushopping bevásárlóközpont tovább folytatja a közös partnerséget annak érdekében, hogy a szatmáriaknak, fiataloknak és fiatal családosoknak minél több izgalmas rendezvényt kínáljanak. Együtt tesszük színesebbé a várost!



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: